by on 13 Dhjetor, 2008 / 20 116 lexime

Disa mënyra për të kursyer karburant!

Me rritjen e çmimit të karburantit është bërë e rëndësishme kursimi i tij.
Kursimin e karburantit mund ta arrini edhe me disa këshilla të vogla që e ulin harxhimin nga pak.
Nëse do ti përdorni të gjitha bashkë mund të shkoj edhe nga 10% deri në 30% kursim.

shes makine

by on 12 Gusht, 2008 / 14 549 lexime

Para se të blej makinë!
Përshëndetje të gjithëve! Ky është një udhëzimi shkurtë rreth blerjes së një makine qoftë e re apo e përdorur.
Shes makine cayene albania

Në radhë të parë makina është gjëja e dytë më e shtrenjtë që blini në jetën tuaj dhe për këtë arsye ajo ka një rëndësi të veçantë.
Sipas statistikave njerëzit e ndërojnë makinën një herë në shtatë vjet dhe në kohët e fundit kjo e dhënë ka rënë në një herë në katër vjet. Kjo tregon se sot është bërë më e lehtë të blesh makinë dhe se njerëzit ndërojnë shpesh makina.

by on 28 Korrik, 2008 / 21 180 lexime

Bumblebee (2018) HD Director : Travis Knight. Producer : Michael Bay, Stephen Davis, Tom DeSanto. Release : December 15, 2018 Country : United States of America. Production Company : Hasbro, Paramount. Language : English. Runtime : 114 Genre : Drama, Action, Adventure, Science Fiction. Movie ‘Bumblebee’ was released in December 15, 2018 in genre Drama. […]

by on 4 Janar, 2008 / 14 230 lexime

Crayon Shin-chan: Burst Serving! Kung Fu Boys ~Ramen Rebellion~ (2018) HD Director : Wataru Takahashi. Writer : Kimiko Ueno. Release : April 13, 2018 Country : Japan. Production Company : Asatsu DK, tv asahi, ADK, Futabasha, Toho Company, Ltd., Shin-Ei Animation. Language : 日本語. Runtime : 105 Genre : Drama, Comedy, Adventure, Animation. Movie ‘Crayon […]