by on 17 Nëntor, 2009 / 3 171 lexime

Shpërndaje

celular dhe makineBlogu është një platformë ku njerëzit ndajnë shpejt dhe rregullisht shumë gjëra me njëri tjetrin.

Para disa ditësh duke kaluar rrugës pashë një makinë në shitje që isha i interesuar për ta blerë. E telefonoj personin dhe më thotë a jeni ju nga GjejMakina.com.

Edhe pse unë po e pyesja për vitin e prodhimit dhe cilindratën e makinës ai ma kthen me një pyetje që deri diku më kënaq.

by on 28 Korrik, 2008 / 21 178 lexime

Shpërndaje

Shpërndaje Bumblebee (2018) HD Director : Travis Knight. Producer : Michael Bay, Stephen Davis, Tom DeSanto. Release : December 15, 2018 Country : United States of America. Production Company : Hasbro, Paramount. Language : English. Runtime : 114 Genre : Drama, Action, Adventure, Science Fiction. Movie ‘Bumblebee’ was released in December 15, 2018 in genre […]

by on 24 Janar, 2008 / 140 283 lexime

Shpërndaje Mowgli: Legend of the Jungle (2018) HD Director : Andy Serkis. Producer : Jonathan Cavendish, Steve Kloves, Andy Serkis. Release : November 25, 2018 Country : United Kingdom, United States of America. Production Company : The Imaginarium, Warner Bros. Pictures, Netflix. Language : English, हिन्दी. Runtime : 105 Genre : Drama, Adventure. ‘Mowgli: Legend […]