by on 10 Tetor, 2009 / 7 415 lexime

Shpërndaje

Makina ne shitje, blej makine

Tregu shqiptarë i makinave edhe pse një treg i vogël është akoma shumë i shpërndarë. Njerëz të ndryshëm zgjedhin metoda të ndryshme për të shitur makinën.

Blerësit janë të interesuar të blejnë një makinë që ia vlen për çmimin që është. Kërkimi i kësaj makina ha kohë dhe shpenzime. Të gjitha këto kur mblidhen bashkë e bëjnë të mërzitshme dhe të lodhshme gjetjen e një makine që nuk pendohesh pasi e ke marrë.

Një fakt konkret është se GjejMakina.com akoma nuk ka marrë shumicën e tregut të makinave në shitje. Kjo e bënë GjejMakina.com të jap mundësi të tjera për ata që duan të blejnë makinë të mirë.

by on 10 Tetor, 2009 / 4 492 lexime

Shpërndaje

makina per shitje
GjejMakina.com është një treg makinash elektronik që lehtëson tregëtinë e makinave në Shqipëri. Ne duam t’i japim fund mungesës së informacionit në këtë fushë.

Nëse dikush do të blejë një makinë do të dëshironte të dinte mirë dhe në kohën më të shkurtër rreth makinave që janë në shitje. GjejMakina.com duke përdorur nga teknologjitë më të fundit ka disa opsione që i përshaten zakonit shqipëtarë të të blerit makina.

by on 12 Gusht, 2008 / 14 549 lexime

Shpërndaje

Para se të blej makinë!
Përshëndetje të gjithëve! Ky është një udhëzimi shkurtë rreth blerjes së një makine qoftë e re apo e përdorur.
Shes makine cayene albania

Në radhë të parë makina është gjëja e dytë më e shtrenjtë që blini në jetën tuaj dhe për këtë arsye ajo ka një rëndësi të veçantë.
Sipas statistikave njerëzit e ndërojnë makinën një herë në shtatë vjet dhe në kohët e fundit kjo e dhënë ka rënë në një herë në katër vjet. Kjo tregon se sot është bërë më e lehtë të blesh makinë dhe se njerëzit ndërojnë shpesh makina.

by on 28 Korrik, 2008 / 21 180 lexime

Shpërndaje

Shpërndaje Bumblebee (2018) HD Director : Travis Knight. Producer : Michael Bay, Stephen Davis, Tom DeSanto. Release : December 15, 2018 Country : United States of America. Production Company : Hasbro, Paramount. Language : English. Runtime : 114 Genre : Drama, Action, Adventure, Science Fiction. Movie ‘Bumblebee’ was released in December 15, 2018 in genre […]

by on 24 Janar, 2008 / 140 315 lexime

Shpërndaje Mowgli: Legend of the Jungle (2018) HD Director : Andy Serkis. Producer : Jonathan Cavendish, Steve Kloves, Andy Serkis. Release : November 25, 2018 Country : United Kingdom, United States of America. Production Company : The Imaginarium, Warner Bros. Pictures, Netflix. Language : English, हिन्दी. Runtime : 105 Genre : Drama, Adventure. ‘Mowgli: Legend […]