by on 30 Nëntor, 2011 / 11 256 lexime

Shpërndaje

Fillimisht falenderoj Zotin për të gjitha mirësitë që më ka dhënë, pastaj prindërit e mi për mbështetjen e tyre në këtë projekt kombëtar.

Falenderoj të gjithë tregëtarët dhe klientët që kanë zgjedhur dhe kanë ngelur të kënaqur nga shitjet që kanë kryer me GjejMakina.com

Gjithashtu falenderoj bashkëshorten time, vajzën e vogël dhe gjyshen e saj që është kujdesur për të deri tani.

Falenderoj Jasinin, Fatjon Kotonin, Baki Goxhaj dhe Rudenc Rexhaj për punën e tyre dhe mundin që kanë dhënë në këtë projekt.

by on 2 Shtator, 2010 / 11 516 lexime

Shpërndaje

Targa e re

Sot u dha lajmi që Shqipëria do të kalojë në ndryshmin e sistemit të targave.

Sa u kuptua për momentin nuk do të ketë detyrim nga qytetarët të ndryshojnë targat që kanë.

Targat e reja do të zgjidhin disa probleme që kishin targat e vjetra.

by on 15 Shtator, 2009 / 4 370 lexime

Shpërndaje

Makina ne shitje, blej makine

Përshëndetje të gjithëve!

Ju falenderoj për vizitën në faqen tonë të internetit. Duke pare lajme të ndryshme gjeta këtë material që përmend edhe aktivitetin tone. Edhe pse ne shume aspekte është i diskutueshëm pata dëshire që ta publikoja dhe ta ndaja me ju. Në të njëtën kohë dua edhe të falenderoj Anduela Nikën për dhënien rëndësi të këtij sektori në Shqipëri.

by on 4 Janar, 2008 / 2 236 lexime

Shpërndaje Bohemian Rhapsody (2018) HD Director : Bryan Singer. Producer : Jim Beach, Robert De Niro, Graham King, Bryan Singer, Brian May, Peter Oberth, Roger Taylor. Release : October 24, 2018 Country : United Kingdom, United States of America. Production Company : GK Films, Regency Enterprises, Queen Films, 20th Century Fox. Language : English. Runtime […]

by on 6 Dhjetor, 2007 / 2 022 lexime

Shpërndaje The Grinch (2018) HD Director : Yarrow Cheney, Scott Mosier. Writer : Cinco Paul, Ken Daurio. Producer : Janet Healy, Christopher Meledandri, Scott Mosier. Release : November 8, 2018 Country : United States of America. Production Company : Universal Pictures, Illumination Entertainment. Language : English. Runtime : 90 Genre : Drama, Animation, Family, Comedy, […]