by on Janar 4, 2008 / 13 384 lexime

ShpërndajeNë radhë të parë falenderoj të gjithë lexuesit dhe përdoruesit e GjejMakina.com. Faqja jonë ka për qëllim t’i shërbejë tregut të makinave të përdorura dhe të reja në mënyrën më të mirë ashtu siç i takon shekullit tonë. Duke u bazuar në këtë qëllim mundohemi të publikojmë çdo lloj materiali dhe artikulli që i shërben […]