by on Dhjetor 13, 2008 / 19 447 lexime

Disa mënyra për të kursyer karburant!

Me rritjen e çmimit të karburantit është bërë e rëndësishme kursimi i tij.
Kursimin e karburantit mund ta arrini edhe me disa këshilla të vogla që e ulin harxhimin nga pak.
Nëse do ti përdorni të gjitha bashkë mund të shkoj edhe nga 10% deri në 30% kursim.

shes makine

by on Gusht 12, 2008 / 14 160 lexime

Para se të blej makinë!
Përshëndetje të gjithëve! Ky është një udhëzimi shkurtë rreth blerjes së një makine qoftë e re apo e përdorur.
Shes makine cayene albania

Në radhë të parë makina është gjëja e dytë më e shtrenjtë që blini në jetën tuaj dhe për këtë arsye ajo ka një rëndësi të veçantë.
Sipas statistikave njerëzit e ndërojnë makinën një herë në shtatë vjet dhe në kohët e fundit kjo e dhënë ka rënë në një herë në katër vjet. Kjo tregon se sot është bërë më e lehtë të blesh makinë dhe se njerëzit ndërojnë shpesh makina.

by on Korrik 28, 2008 / 20 939 lexime

Përshëndetje nga GjejMakina.com! Në radhë të parë ju falenderoj për vizitimin e faqes tonë dhe leximin e këtij artikulli të shkurtër dhe e lus Zotin të jetë i dobishëm! Është shumë e rëndësishme që kur të blini një makinë të keni informacion rreth tregut. Në shekullin ku jetojmë platformat dixhitale të shitjeve të makinave në […]

by on Janar 4, 2008 / 13 469 lexime

Në radhë të parë falenderoj të gjithë lexuesit dhe përdoruesit e GjejMakina.com. Faqja jonë ka për qëllim t’i shërbejë tregut të makinave të përdorura dhe të reja në mënyrën më të mirë ashtu siç i takon shekullit tonë. Duke u bazuar në këtë qëllim mundohemi të publikojmë çdo lloj materiali dhe artikulli që i shërben […]