by on Nëntor 17, 2009 / 2 991 lexime

Shpërndaje

celular dhe makineBlogu është një platformë ku njerëzit ndajnë shpejt dhe rregullisht shumë gjëra me njëri tjetrin.

Para disa ditësh duke kaluar rrugës pashë një makinë në shitje që isha i interesuar për ta blerë. E telefonoj personin dhe më thotë a jeni ju nga GjejMakina.com.

Edhe pse unë po e pyesja për vitin e prodhimit dhe cilindratën e makinës ai ma kthen me një pyetje që deri diku më kënaq.

by on Korrik 28, 2008 / 20 894 lexime

Shpërndaje

ShpërndajePërshëndetje nga GjejMakina.com! Në radhë të parë ju falenderoj për vizitimin e faqes tonë dhe leximin e këtij artikulli të shkurtër dhe e lus Zotin të jetë i dobishëm! Është shumë e rëndësishme që kur të blini një makinë të keni informacion rreth tregut. Në shekullin ku jetojmë platformat dixhitale të shitjeve të makinave në […]