by on Nëntor 30, 2011 / 10 787 lexime

Shpërndaje

Fillimisht falenderoj Zotin për të gjitha mirësitë që më ka dhënë, pastaj prindërit e mi për mbështetjen e tyre në këtë projekt kombëtar.

Falenderoj të gjithë tregëtarët dhe klientët që kanë zgjedhur dhe kanë ngelur të kënaqur nga shitjet që kanë kryer me GjejMakina.com

Gjithashtu falenderoj bashkëshorten time, vajzën e vogël dhe gjyshen e saj që është kujdesur për të deri tani.

Falenderoj Jasinin, Fatjon Kotonin, Baki Goxhaj dhe Rudenc Rexhaj për punën e tyre dhe mundin që kanë dhënë në këtë projekt.

by on Shtator 2, 2010 / 9 261 lexime

Shpërndaje

Targa e re

Sot u dha lajmi që Shqipëria do të kalojë në ndryshmin e sistemit të targave.

Sa u kuptua për momentin nuk do të ketë detyrim nga qytetarët të ndryshojnë targat që kanë.

Targat e reja do të zgjidhin disa probleme që kishin targat e vjetra.

by on Shtator 15, 2009 / 4 002 lexime

Shpërndaje

Makina ne shitje, blej makine

Përshëndetje të gjithëve!

Ju falenderoj për vizitën në faqen tonë të internetit. Duke pare lajme të ndryshme gjeta këtë material që përmend edhe aktivitetin tone. Edhe pse ne shume aspekte është i diskutueshëm pata dëshire që ta publikoja dhe ta ndaja me ju. Në të njëtën kohë dua edhe të falenderoj Anduela Nikën për dhënien rëndësi të këtij sektori në Shqipëri.

by on Janar 4, 2008 / 2 023 lexime

ShpërndajePara pak ditësh në faqen tonë u postua një makinë me një histori të vecantë. Ajo ka ardhur nga Amerika, por ajo që e bën të vecantë këtë makinë nuk është ky fakt. Ajo lindi si një makinë normale dhe u shit si e tillë, por pastaj ju nënshtrua një modifikimi spektakolar që bashkë me […]

by on Dhjetor 6, 2007 / 1 836 lexime

ShpërndajeMirë se vini në blogun e sipërmarrjes “GjejMakina”, një nismë e munguar në tregun shqiptar. Pse GjejMakina? GjejMakina është një iniciativë për të informatizar gjendjen e makinva në shitje në Shqipëri dhe për ta bërë atë të gjindshëm për të gjithë me anë të faqes tonë të internetit. Çdokush, nga çdo anë e botë mund […]