by on Dhjetor 11, 2007 / 1 344 lexime

ShpërndajeMirësevini në GjejMakina.com, faqja e parë shqiptare për shtit-blerjen e makinave. Kur dikush degjon për herë të parë për GjejMakina, nayrshëm mund t’i vijë pyetja, “Çfarë është kjo, çfarë bëjnë këta çunat?”. Kjo pyete sigurisht që ka një përgjigje dhe këtë do përpiqemi ta japim më poshtë. Në vija të trashë do të thoshim që […]