by on Tetor 10, 2009 / 7 136 lexime

Shpërndaje

Makina ne shitje, blej makine

Tregu shqiptarë i makinave edhe pse një treg i vogël është akoma shumë i shpërndarë. Njerëz të ndryshëm zgjedhin metoda të ndryshme për të shitur makinën.

Blerësit janë të interesuar të blejnë një makinë që ia vlen për çmimin që është. Kërkimi i kësaj makina ha kohë dhe shpenzime. Të gjitha këto kur mblidhen bashkë e bëjnë të mërzitshme dhe të lodhshme gjetjen e një makine që nuk pendohesh pasi e ke marrë.

Një fakt konkret është se GjejMakina.com akoma nuk ka marrë shumicën e tregut të makinave në shitje. Kjo e bënë GjejMakina.com të jap mundësi të tjera për ata që duan të blejnë makinë të mirë.

by on Tetor 10, 2009 / 4 117 lexime

Shpërndaje

makina per shitje
GjejMakina.com është një treg makinash elektronik që lehtëson tregëtinë e makinave në Shqipëri. Ne duam t’i japim fund mungesës së informacionit në këtë fushë.

Nëse dikush do të blejë një makinë do të dëshironte të dinte mirë dhe në kohën më të shkurtër rreth makinave që janë në shitje. GjejMakina.com duke përdorur nga teknologjitë më të fundit ka disa opsione që i përshaten zakonit shqipëtarë të të blerit makina.

by on Gusht 12, 2008 / 13 479 lexime

Shpërndaje

Para se të blej makinë!
Përshëndetje të gjithëve! Ky është një udhëzimi shkurtë rreth blerjes së një makine qoftë e re apo e përdorur.
Shes makine cayene albania

Në radhë të parë makina është gjëja e dytë më e shtrenjtë që blini në jetën tuaj dhe për këtë arsye ajo ka një rëndësi të veçantë.
Sipas statistikave njerëzit e ndërojnë makinën një herë në shtatë vjet dhe në kohët e fundit kjo e dhënë ka rënë në një herë në katër vjet. Kjo tregon se sot është bërë më e lehtë të blesh makinë dhe se njerëzit ndërojnë shpesh makina.

by on Korrik 28, 2008 / 20 842 lexime

Shpërndaje

ShpërndajePërshëndetje nga GjejMakina.com! Në radhë të parë ju falenderoj për vizitimin e faqes tonë dhe leximin e këtij artikulli të shkurtër dhe e lus Zotin të jetë i dobishëm! Është shumë e rëndësishme që kur të blini një makinë të keni informacion rreth tregut. Në shekullin ku jetojmë platformat dixhitale të shitjeve të makinave në […]