by on Nëntor 30, 2011 / 10 831 lexime

Fillimisht falenderoj Zotin për të gjitha mirësitë që më ka dhënë, pastaj prindërit e mi për mbështetjen e tyre në këtë projekt kombëtar.

Falenderoj të gjithë tregëtarët dhe klientët që kanë zgjedhur dhe kanë ngelur të kënaqur nga shitjet që kanë kryer me GjejMakina.com

Gjithashtu falenderoj bashkëshorten time, vajzën e vogël dhe gjyshen e saj që është kujdesur për të deri tani.

Falenderoj Jasinin, Fatjon Kotonin, Baki Goxhaj dhe Rudenc Rexhaj për punën e tyre dhe mundin që kanë dhënë në këtë projekt.

by on Shtator 2, 2010 / 10 953 lexime

Targa e re

Sot u dha lajmi që Shqipëria do të kalojë në ndryshmin e sistemit të targave.

Sa u kuptua për momentin nuk do të ketë detyrim nga qytetarët të ndryshojnë targat që kanë.

Targat e reja do të zgjidhin disa probleme që kishin targat e vjetra.

by on Mars 1, 2010 / 15 806 lexime

Përshëndetje të gjithëve!

I falenderojmë të gjithë ata që i regjistrojnë makinat tek GjejMakina.com.
Është vënë re që për shkak të shpejtësisë të dobët të internetit nuk regjistrohen të gjitha fotot e makinës.
Për këtë arsye GjejMakina.com vë në dispozicion të klientëve të saj një program falas në shqip për përshtatjen e fotove në bazë të sistemit tonë.

by on Nëntor 17, 2009 / 3 013 lexime

celular dhe makineBlogu është një platformë ku njerëzit ndajnë shpejt dhe rregullisht shumë gjëra me njëri tjetrin.

Para disa ditësh duke kaluar rrugës pashë një makinë në shitje që isha i interesuar për ta blerë. E telefonoj personin dhe më thotë a jeni ju nga GjejMakina.com.

Edhe pse unë po e pyesja për vitin e prodhimit dhe cilindratën e makinës ai ma kthen me një pyetje që deri diku më kënaq.

by on Tetor 15, 2009 / 5 515 lexime

GjejMakina.com është tregu i parë profesional elektronik në Shqipëri. Duke qënë i tillë ka shumë pjesë që përdoren shumë pak ose nuk dihet si përdoren mire. GjejMakina.com ka për qëllim t’i kursejë kohën shqiptarëve sepse është prej gjërave të tyre me vlerë. Mund të duket si pak filozofike apo teorike por ne realitet fotografimi i […]

by on Tetor 10, 2009 / 7 200 lexime

Makina ne shitje, blej makine

Tregu shqiptarë i makinave edhe pse një treg i vogël është akoma shumë i shpërndarë. Njerëz të ndryshëm zgjedhin metoda të ndryshme për të shitur makinën.

Blerësit janë të interesuar të blejnë një makinë që ia vlen për çmimin që është. Kërkimi i kësaj makina ha kohë dhe shpenzime. Të gjitha këto kur mblidhen bashkë e bëjnë të mërzitshme dhe të lodhshme gjetjen e një makine që nuk pendohesh pasi e ke marrë.

Një fakt konkret është se GjejMakina.com akoma nuk ka marrë shumicën e tregut të makinave në shitje. Kjo e bënë GjejMakina.com të jap mundësi të tjera për ata që duan të blejnë makinë të mirë.

by on Tetor 10, 2009 / 4 183 lexime

makina per shitje
GjejMakina.com është një treg makinash elektronik që lehtëson tregëtinë e makinave në Shqipëri. Ne duam t’i japim fund mungesës së informacionit në këtë fushë.

Nëse dikush do të blejë një makinë do të dëshironte të dinte mirë dhe në kohën më të shkurtër rreth makinave që janë në shitje. GjejMakina.com duke përdorur nga teknologjitë më të fundit ka disa opsione që i përshaten zakonit shqipëtarë të të blerit makina.

by on Shtator 15, 2009 / 4 065 lexime

Makina ne shitje, blej makine

Përshëndetje të gjithëve!

Ju falenderoj për vizitën në faqen tonë të internetit. Duke pare lajme të ndryshme gjeta këtë material që përmend edhe aktivitetin tone. Edhe pse ne shume aspekte është i diskutueshëm pata dëshire që ta publikoja dhe ta ndaja me ju. Në të njëtën kohë dua edhe të falenderoj Anduela Nikën për dhënien rëndësi të këtij sektori në Shqipëri.